(snel)dichter * docent * inspirator: woordkunst -- wrap-ups -- workshops

take me to church!

Voor het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie kreeg ik de opdracht om met hen mee te doen en kijken tijdens de netwerkdag in Wolfheze. Er waren sprekers uit allerlei richtingen van het werkveld en bovendien was het voor de collega’s een weerzien na een lange tijd van verhinderd/verminderd persoonlijke contact (wegens de pandemie).

Aan mij wederom de schone taak het evenement samen te vatten in een rake wrap-up. Mede door de rustieke, heilige omgeving werd ik ge√Įnspireerd om een gebed-achtig gedicht te schrijven. Door het ook op die manier voor te dragen, ontstond er een zalvende en saamhorige sfeer.

Bekijk onderstaand filmpje en voel de sacrale kracht van taal:

Zoekt u ook een wrap-up-dichter voor uw
evenement, feest, jubileum of congres?
Neem gerust contact met me op.

(Amen)


Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024

Thema door Anders Norén