(snel)dichter * docent * inspirator: woordkunst -- wrap-ups -- workshops

@ the museum

Tijdens de Collectiedag van het prachtige Kunstmuseum in Den Haag mocht ik als dichter aanwezig zijn en meekijken. Uiteindelijk zou ik aan het eind van de dag (vlak voor de borrel) de wrap-up voordragen (zie video hieronder).

Het werd een middag vol verrassende ontmoetingen en workshops in het museum. Het ging over eeuwenoude violen en andere instrumenten in de collectie, over modeprents door de decennia heen en uitheemse diersoorten en materialen.

Alleen al de sfeer en de werken in het bijzondere gebouw maakten het een onvergetelijke ervaring.

Zoek je ook een dichter voor
jouw teamdag, symposium, congres of heidag?
Neem gerust contact met me op.


Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024

Thema door Anders Norén