(snel)dichter * docent * inspirator: woordkunst -- wrap-ups -- workshops

wrap-up-dichter

Als wrap-up-dichter ben ik tijdens (een deel van) jouw evenement op locatie aanwezig en luister en kijk overal mee. Tijdens het evenement schrijf ik een ter plekke gecreëerd gedicht en presenteer het on the spot. Dit is de zogeheten wrap-up.
Hierin wordt de sfeer en de inhoud van het evenement op poëtische wijze belicht. Ter illustratie de volgende video:

Als wrap-up-artiest bereid ik me voor door vooraf contact te zoeken over de aard, inhoud en tone of voice van het evenement.
Op die manier kom ik al enigszins beslagen ten ijs. Daarna zet ik vooral al mijn zintuigen in om tijdens het evenement een mooi eindproduct te kunnen creëren. Meestal presenteer ik het resultaat vlak voor de borrel, maar ook tussentijdse wrap-up-momenten kunnen worden ingepast (bijvoorbeeld vlak voor de lunch).

De wrap-up is een onvergetelijke, originele, in taal gegoten goodiebag die de aanwezigen verrast en zich nog lang zullen heugen.

(Zoek je eigenlijk meer een sneldichter die korte, ter plekke gemaakte gedichten voor de mensen schrijft tijdens bijvoorbeeld een (bedrijfs)evenement of bruiloft? Klik dan hier.)

Klik hier voor enkele voorbeeldgedichten die ik schreef
of bekijk nóg meer video’s

Interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met me op.


(Foto: @tanjafrey_photography)

(foto: Darryl Adelaar)

 

© 2024

Thema door Anders Norén