(snel)dichter * docent * inspirator: woordkunst -- wrap-ups -- workshops

wrap-up voor het Ministerie van Defensie

Sinds enkele jaren waait er een nieuwe wind binnen het Ministerie van Defensie. Middels het REP-programma wordt het talent van mensen herkend of ontdekt en weidser ingezet of ingebed binnen de breedte van de organisatie. Klinkt ingewikkeld, hè?!

Eigenlijk komt het hierop neer: soms moet je binnen je werk elders kunnen neuzen, even kunnen proeven van een ander team als je daaraan behoefte denkt te hebben. Soms is er een andere afdeling waar ze specifiek op zoek naar een talent dat ze (nog) niet hebben rondlopen; dan is het binnen een grote organisatie zoals het Ministerie zinvol om op andere afdeling te zoeken en wie weet…

Daarover (én over omdenkkracht, potentie, onderstromen, werkdrang/-dwang, spotlights, het gras van de buren, etc.) schreef ik een wrap-up.
Uiteraard droeg ik het resultaat meteen op de REP-dag zelf voor om daarmee de mooie, innovatieve dag af te sluiten en samen te vatten in taal:

Ben je ook op zoek naar een in taal gegoten afronding van jouw evenement, congres of symposium?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.PS: Wil je nóg meer weten over het REP-programma van het Ministerie van Defensie? Dat kan via onderstaand filmpje:

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024

Thema door Anders Norén