(snel)dichter * docent * inspirator: woordkunst -- wrap-ups -- workshops

nu te koop: de poëzieposter (Utrechts Rondeel)

Na enige maanden van afstemming en afdrukken is daar dan eindelijk:

de poëzieposter van de Man met de Pen.

De poster belichaamt mijn (en wellicht ook uw) liefde voor de stad Utrecht.
Het gedicht is het winnende gedicht van de 10e editie van het Utrecht Over Utrecht festival dat jaarlijks in de zomer wordt georganiseerd.
De titel van het gedicht is Utrechts Rondeel.
De foto is gemaakt door dé nachtfotograaf van Utrecht: Frans de Jonge. Zijn foto’s zijn analoog (ouderwets op een rolletje geschoten), vaak van en vanaf bijzonder plekken in de stad genomen.

Met wederom veel hulp van de grafische kunsten van Guy Vording (www.guyvording.com) is de poster tot stand gekomen. Waarvoor dank!

De poster is voor het eerst te koop op de komende editie van het Utrecht Over Utrecht festival. Deze vindt plaats op 25 juni 2017 vanaf 11:00 uur in het Louis Hartlooper Complex te Utrecht.
De poster kost slechts €10.

Daarna is de poster gewoon te bestellen via een mail naar mail@demanmetdepen.nl

…of te koop op andere lokale festivals.

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

 1. Bart Smulders 29 oktober 2017

  Beste Jelle,
  We zitten in het Louis Hartloper aan een bokbiertje onder de poster Utrechts Rondeel. We (mijn vrouw en ik) zijn erg onder de indruk van het aangrijpend gedicht en de prachtige foto van Frans de Jonge. Daarom wil ik graag 2 posters bestellen. Laat maar weten hoe eea af te handelen. Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groet,
  Bart Smulder

  • demanmetdepen 1 november 2017 — Berichtauteur

   Beste Bart, via een email heb ik reeds gereageerd op je enthousiaste bericht. Ook nog even via deze weg: de posters zijn uiteraard te bestellen. Ik stuur ze naar je op, je kan ze bij me afhalen of ik kom een keer langs en breng ze. Laat maar weten (via mail op mail@demanmetdepen.nl) wat je prettig vindt en dan komt het in orde.
   Hartelijke groeten,
   Jelle Pieters
   de Man met de Pen

Laat een reactie achter

© 2024

Thema door Anders Norén